Handig: skeelertassen om je skeelers mee te nemen of op te bergen

skeelertassen

Vind jij skeelers ook zo onhandig om ergens mee naar toe te nemen? Of liggen al je spullen ergens rommelig los in een hoek? Dan zijn skeelertassen de uitkomst! Ze zijn superhandig om je spullen in te bewaren en je skeelers overal mee naar toe te nemen.

Skeelertassen voor opbergen of vervoeren

Je hebt twee soorten skeelertassen:

  1. Skeeler rugtassen
  2. Opbergtassen voor skeelers en skates

Rugtassen zijn ideaal om je skeelers en skates overal mee naar toe te nemen en opbergtassen vooral om je skeeleruitrusting netjes op te bergen. Natuurlijk kunnen de opbergtassen ook gebruikt worden om je skeelers te vervoeren, maar die zijn toch minder praktisch. Daarom kies ik liever voor een rugtas, want ook daarin is het makkelijk om je spullen netjes te bewaren.

Skeeler rugtassen: neem je skeelers overal mee naar toe

Of je nou met de auto, fiets of ander vervoermiddel er op uit trekt: skeeler rugtassen zijn superhandig om je skeelers overal mee naar toe te nemen. Bovendien kun je ook je gewone schoenen en eten/drinken er in mee nemen tijdens je skeelertocht.

Aan de buitenkant van de rugzak heb je handige bandjes om je skeelers in vast te maken. Daardoor zijn ze geschikt voor alle skeelers en skates, dus ook die van jou.

Met deze tassen houdt niks je meer tegen om naar nieuwe plekken te gaan om te skeeleren. Of misschien skeeler je wel van van huis naar werk, vrienden of andere bestemming. Schoenen en kleding doe je dan gewoon in het hoofdvak van de rugtas.

Razors – Humble Black/Mint – Rugtas – via onlineskateshop

Skeelerrugzak BP100 20liter Zwart – via Decathlon

Opbergtassen voor skeelers en skates

Wil je je spullen graag netjes houden en opgeruimd opbergen als je ze niet gebruikt? Dan is een opberger ideaal. Dit zijn ruime tassen met een model in de vorm van skeelers en skates, zodat die er perfect in passen.

Ook zijn deze tassen handig als je wel eens ergens anders wilt skeeleren en je daar bijvoorbeeld met de auto naar toe gaat of een plek hebt waar je de tas achter kunt laten.

SFR – Pro Ice Bag – Skate/Schaats Opbergtas – via onlineskateshop

Skatetas Fit Volwassenen 32 liter munt – via Decathlon

Tip: Als je je skeelers in een tas opbergt, laat de rits dan een stukje open. Dan ontstaat er geen onaangename geur in je tas vanuit je skeelers of beschermers.

About Author


Lars